h1

Cum să scăpăm de nenea Moderatoru'

septembrie 5, 2009

Da, ştiu, vă aşteptaţi la un manual de ăla de 10 kile, pe care să nu îl puteţi citi în pat.

E simplu.

Cunoaşteţi cu toţii cuvintele alea porcoase. Alea pe care nu le pronunţaţi de faţă cu ăia mici. Gen p**ă, p**dă, c*r ş.a.m.d.

Pe asta se bazează moderarea.

Şi nu, nu e un nenea moderatoru’ care să stea cu ochii pe noi.

Şi cel mai proscris e cuvântul “c*r”.

Deci. Aţi scris excursie. La moderare. Aţi greşit şi aţi scris excrusie…. Aţi trecut pe lângă nasu’ moderatorului la 1 mm. Că moderatoru’ e prost. Nu ştie scrabble ca Julică.

Aşa că, înainte de a apăsa pe butonul ăla cu Submit Comment, verificaţi. S-ar putea să găsiţi cuvinte subversive, greşeli gramaticale sau litere mâncate. Nu strică să mai verificaţi o dată.

Acu’ depinde de voi să vă daţi seama ce cuvinte au pus Julică visurat, calarasu, pirca, groparu, vivi, guvernul mondial ş.a.m.d în lista aia infamă. După ultimile descoperiri şi “prost” e unul dintre cuvintele interzise.

A, şi să nu uit. Nu puneţi două trimiteri spre pagini externe (link) în acelaşi comment. Că pleacă automat la moderare. Unu’ per comment. Dacă vreţi două link-uri, mai băgaţi un comment pentru al doilea.

59 comentarii

 1. spamming you… 😀


 2. ce dai sa-ti dau toata lista?
  io zic sa plusezi, ca limba romana-i complexa 🙂


 3. @adi calarasu
  Faceam si eu o aroganta, bre. Lasa-i pe cotocodaci sa o descopere. 😛


 4. adica …….
  asta nu-mi apare, nici daca ii pun spatzii intre simboluri, nici daca o ashez fain pe verticala.
  da’ nu ma strofoc eu atat de tare sa aflu, doar ca ma deranjeaza sa par un pic tuta cand postez ceva, gabinule! ce sa-i faci, orgolii marunte de blogar incepator!
  O zi cat se poate de buna!


 5. mai bine ti-o descriu, ca vad ca nici aici nu apare.
  deci: semnul matematic mai mic, urmat de litera „a”, urmat de semnul matematic mai mare. adica exact ce ne-ai invatat sa facem cand vrem sa inrosim textul! no! probabil ca daca computerul primeste comanda asta, o executa (ca ce treaba are el?), nu o afiseaza. inteleg o tzara cum ii shpilul…
  io-s ca inginerii, am privirea inteligenta dar nu ma stiu exprima!
  hai nu-ti mai pierde timpul cu mine, ca-s caz depasit! te pup!


 6. Deci, iata o metoda inteligenta de a ma „extrage” dintre combatantii DC: ma chemi la tine acasa, da’ tu esti plecat prin targ. Las’ ca mi vin eu altadata! :). Gata, am plecat! Ne vedem pe campul de bataie! 😀


 7. @şlvc da? nu m…..


 8. da, mey, slvc is!


 9. nu stiou cine-i m asta! 😀


 10. of, m-ai omorât. Bine că ai schimbat azi.


 11. vezi că te-am întrebat ceva pe dc.


 12. uite, vezi ce proasta-s? daca scrie acolo „nume necesar”, il trec pe cel real, nu nick-ul, de parca compu’ ar putea face deosebirea!


 13. Am să modific şi am să pun poreclă. E bine? Dar nu acum.


 14. deci pentru < scrii „& l t ;” dar fără spaţii şi pentru > scrii „& g t ;”, la fel fără spaţii. Pricipişi?


 15. Deci, aaa… Nu io am pus filtrele, io incerc sa le descurc… Adevaratii vinovati sunt visurat, calarasu, pirca, groparu, vivi, guvernul mondial, florian, astia.


 16. @Julius
  Pai ai vazut ca incerca Adi Calarasu sa imi vanda lista? Si nici macar nu e completa. 😛


 17. Mă duc la don’ doctor să-mi dea un piramidon, o piramidă, o drujbă, orice, că am citit toate comment-urile şi m-a trăznit o durere-n moalele capului de văd numai semne matematice, litere roşii şi Jouli.


 18. @Florian
  huh? Care don’ doctor?


 19. @Gabin
  Ăla cu piramida, bre. Vraciul ăla care vinde leacuri şi gogoşi în Cotcodacia.


 20. bre… a murit cotcodacia??? 😐


 21. Nope, e în grevă 😀 Se pregătesc mişcări sindicale mari. Stai pe aproape.


 22. @Florian vrei drujba? Mai am un topor, hehehehehehe. Ti-l dau.


 23. @M3bis
  Mǎi Gabi, am feştelit-o. Am vrut sǎ-mi şterg gravataru’ cu mǎgaru’, da’n loc de asta mi-am închis internetul. Acum îţi scriu de pe calculatorul unei colege de birou, care astǎzi lipseşte. Hai sǎ-ţi spun cum am fǎcut:
  La mesajul 288 de la Prima şedinţǎ de sindicat, i-ai zis şelevecealei, dacǎ am înţels eu bine, cum sǎ-şi şteargǎ gravatarul: tools / Internet options / general / butonul de delete de la browsing history / lasi bifa doar la Temporary Internet Files si dai Delete. Dupa aceea repornesti internet exploreru. Greu?
  Am procedat exact cum i-ai explicat, numai cǎ la Temporary Internet Files nu am gǎsit nicio bifǎ pe care aş fi putut s-o las sau s-o debifez şi am crezut cǎ aşa-i la mine pe calculator, fǎrǎ cǎsuţǎ cu bifǎ. Mi-am zis cǎ, oricum, dacǎ nu debifez nimic totul e OK, chiar dacǎ o fi ascunsǎ pe undeva n-are rost sǎ o caut, cǎ oricum nu trebuie sǎ o debifez. Am trecut aşadar mai departe, am dat Detete,, apoi am închis Internet Explorerul şi l-am repornit. Când s-a deschis din nou pe pagina de start (www.Google.ro), am vrut sǎ deschid lista de site-uri uzuale, de la butonul ν din dreapta ferestrei cu denumirea paginii, dar lista dispǎruse. Am tastat peste denumirea paginii de start numele site-ului http://www.gabin.ro/blog şi am dat Enter, dar mi s-a deschis o paginǎ unde mǎ anunţǎ cǎ e ultima şi cǎ Internetul meu s-a închis pe veci. Nu-ţi spun cǎ mǎ mai ia şi la mişto, mǎ trimite sǎ citesc o carte sau sǎ ies cu prietenii la o bere.
  Dacǎ ai timp, vrei şi poţi, dǎ-mi şi mie te rog o mânǎ de ajutor şi zi-mi dacǎ mai e ceva de fǎcut şi, dacǎ da, ce anume.
  Iţi scriu aici, aşa de în urmǎ, cǎ pe aici cred cǎ nu mai ajunge nimeni, în afarǎ de tine (cel puţin, aşa sper). Dacǎ îmi rǎspunzi, fǎ-o te rog tot aici.
  Imi pare rǎu cǎ-ţi dau bǎtǎi de cap, dar la etajul de deasupra mea nu stǎ niciun aitist cu ochelari, iar la cel de la serviciu nu-mi vine sǎ mǎ duc cu tâmpenia asta.
  Dacǎ îmi rǎspunzi, îţi mulţumesc de pe acum. Dacǎ nu, nu-i nicio supǎrare, rǎmân cu netul de acasǎ. Sper cǎ nu l-am afectat dracului şi pe ǎla de la distanţǎ, cǎ se lasǎ cu sânge pe pereţi.
  Cu bine.
  Florian


 24. @M3bis
  Na belea, s-a umplut mesajul de patratele. Nu m-am gandit ca pe calculatorul colegei, de la care iti scriu, o fi instalat alt Windows, care are greturi la diacritice. Mai injura-ma o data si pentru asta, ca o merit cu varf si indesat.


 25. @Florian.
  Daca bifa aia nu era pusa, trebuia sa o pui tu si sa le debifezi pe celelalte. Gravataurul trebuie intai sa il schimbi pe pagina aia de la ei , http://en.gravatar.com si abia apoi sa stergi temporarele.
  Ai gasit pe la sfarsitul internetului un link catre aici? Atunci e bine. Lupta continua. Mi-am permis sa arunc toate mesajele de la cearta de ieri. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau.

  Later edit: Daca nu ai bifa acolo inseamna ca nu ai cont de administrator pe acel calculator. Nu prea ai ce sa-i faci, decat sa scoti aitistu ala rau la o bere si sa-l convingi sa-ti puna casuta de bifa la locul ei. Favoritele nu prea aveai cum sa le stergi tu cu manuta ta in momentul in care ai dat Delete, dar History-ul da.


 26. @M3bis
  Am gasit pe dracu’ la sfarsitul internetului. In afara de pagina aia cu mesajul care ma trimite la citit carti si la bere, nu mai era nimic, kanetz filma. La tine am ajuns de pe calculatorul colegei de care ti-am zis mai sus si tot de acolo iti scriu si acum.
  „Cearta” de ieri, cum ii zici tu, pentru mine n-a fost cearta, da’ ceva mai nashpa decat o cearta. Ai facut bine ca ai sters toate mesajele, dar dimineata am vazut ca mai lasasesi un document pe „masa regelui”. Daca n-ai facut-o deja, rupe-l dracului si p’ala.
  Toate cele bune.
  Florian


 27. @Florian,
  Daca mai esti prin zona.
  am descoperit greseala ce-o facusi:
  In loc de http://blog.gabin.ro/ ai pus http://blog.gabin.ro.ro/
  Deci nu mai fi suparat. Se intampla si la case mai mari.


 28. @m3bis: pt ca ai inchis comentariile la postul anterior, te intreb aici: cum faci sa inserezi link in text? adica sa apara textul cu pricina subliniat/cu alta culoare, si cand dai click pe el sa te duca pe linkul ales de sufletelul tau


 29. @Xael
  Bre, e greu la ora asta. Dar hai să încercăm.
  Scrii ‘mneata cam asa:
  <a href="link-ul_pe_care_vrei_să-l_introduci"> Textul roş </a>

  si vezi ce-ţi iese


 30. a. şi să nu uit. nu laşi spaţii neam între alea două ghilemele duble. Da despre şi e vorba. scrii frumos href="http://blog.gabin.ro".


 31. Test


 32. Fara link-uri spre tiran, fara aprobare, da?


 33. in concluzie, n-am inteles partea cu „şi”-ul despre care era vorba, dar am dat copy/paste la raspunsul tau, am modificat cate ceva pe acolo, si vaz ca merje


 34. adicalea nu lasi spatii intre ghilimele bre… ca o ia razna codul
  Acum mai merge link-ul tau?


 35. de mers, merje el, dar bag sama ca s-a cam defectat… face altceva decat ii zisesem eu sa faca initial :-w


 36. Deh. Punem la loc ce ai vrut tu sa faca. Sa se mai bucure si el, tiranul.


 37. Gata, ma duc la nani. Spor la butonat!


 38. P.S: am inteles in final ce ai vrut sa spui cu <>. credeam ca e un <> intre ghilimele. de fapt, se citea <>. oare e corect sa pui ghilimelele intre ghilimele?


 39. rahat, am pus in loc de ghilimele niste „” acum ar fi foarte util butonul ala de edit pana il implementezi, ignora commentul nr.40.


 40. dupa cum e evident probabil, am mici probleme in a pune in commenturi semnele mai_mic si mai_mare. de-aia nu se mai intelege nimic. ma dau batut si ma culc si eu. nb, si vise de care vrei, cu cine vrei.


 41. proba


 42. Măi M3-ule, te bisuiesc de nu te vezi! Ce indicăţii-s astea: „bagi textu’ roşu!” Care text roşu, maestre, ca aicea-i albastru! Veezi de ce nu le iese sindicaliştilor lincarea! Şi nici mie, că doar şi io mi-s sindicalistă la cap!


 43. proba doi, care ar fi bine sa te rogi sa-mi iasă, Maestre, că am început număratul (Regele ştie despre ce vorbesc!)
  „http//blog.gabin.ro”

  Imaginează-ţi că abia acum începi să buchiseşti chestiile astea cu Internetul, şi cineva îţi dă indicaţiile de mai jos, ce-ai înţelege tu din ele?
  Textul roş
  si vezi ce-ţi iese
  nu laşi spaţii neam între alea două ghilemele duble. Da despre ” şi ” e vorba. scrii frumos href=”http://blog.gabin.ro”.
  Nu-i mai simplu să foloseşti cuvinte romăneşti ca: adresă destinatar, expeditor alea-alea?
  Incă n-am dat Trimite comentariul, dar ceva îmi spune că am ajuns cu numărătoarea la 2.
  Da, ştiu, cine te-a pus să te legi la cap cu sindicaliştii ăştia DC…


 44. ceva-ceva mi-a ieşit, da’ ceva-ceva cred ca tot am greşit! Unde? Cum?


 45. inca o data!

  hai cu mama!


 46. canci!
  Inca o data!


 47. Mey!
  Inca o data, ca m-am ‘nervat!


 48. gata, te-am descalificat! Nu mai esti IT bun! Esti ala diabolic! Pff!


 49. href=”http://www.trilulilu.ro/achimnicoleta/20cae06fbadbee”


 50. Gata! Mă dau bătută! Io sunt o bună executatantă, da ce te faci dacă ordinele-s aiurea… Şi am mai deranjat-o şi pe achimnicoleta asta dijaba! Abia adormise si ia dupe chefu’ lu’ Cipicao…
  href=”http://blog.gabin.ro”


 51. ”http://blog.gabin.ro”


 52. @M3bis
  Fă-te, frate, încoa, pe adresa mea de email şi dă-mi nişte indicaţii mai precise, că-nnebunesc. Mai pe la ora 14, că şi la mine-i zi de salar. Te roooooooog!


 53. @slvc: randul ala scris de m3bis, ala cu <a href=" blablablabla…
  ii dai copy/paste, si intre ghilimele pui, fara spatii, linkul in cauza (de ex: href="www.dailycotcodac.ro"), fara spatii intre ghilimele si link. iar acolo unde a scris el ceva despre un text roshu, scrii si tu textul pe care il vrei, de ex Test (aici ai voie spatii, chiar ar fi indicat sa ai spatii intre text si semnele mai_mare si mai_mic din jurul lui).
  per total, ar trebui sa iasa fix ca mie, la commentul 31


 54. @Xael
  Mersi, colega!
  @M3bis
  Veyi, mey, ca se poate, chiar daca-s o tzara cotcodaca la cap!
  😀


 55. vezi, nu veyi!


 56. bai, am descoperit cea mai tare chestie pe DC: daca scrii „Mircea Badea”, intri la moderare


 57. S-ar părea că ălora de la DC le sună ca o înjurătură. Şi totuşi, ce-i aşa de rău să-ţi placă Mircea Badea?! Câteodată o nimereşte din plin… 😀


 58. @ttbgqp: Cum te rătăcişi, bre, p-aici? Şi, văd că nu cunoşti nici limba…


 59. lasă că-l banează m3bis: ăsta e bot de reclamă… să nu te pună cucu’ să dai clic pe linkurile alea, că cine ştie ce lăţei (informatici) iei!!!Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: